ANKARA / ALTINDAĞ - Aydınlıkevler İlkokulu

May

Necatibey Sağlık Meslek Lisesi öğretmeni Gülşah SERT tarafından veli ve öğrencilerimize yönelik ''İlk Yardım Nedir? İlk yardımcı kimdir? İlk yardımın öncelikli amaçları nelerdir? İlk Yardım Temel Uygulamaları'' konuların da  seminer verilmiştir.Öğretmenimize teşekkürler.

May

Okulumuzda Tema Vakfı öğrenci sınıfı olan öğretmen ve  öğrencilerimizle birlikte  fidan diktik.

Nis

Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü vatan ufkunda gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanıyla, kavuşmuş olduğumuz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı daha sevinç ve coşkuyla kutluyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve çağdaş Türkiye'nin mimarı olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de ebediyete intikal edişinin 85 'nci Yıl Dönümünde rahmet ve minnetle andık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümünü byük bir coşkuyla kutladık.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘’ Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.’’ Diyordu.  Cumhuriyetimiz 100.Yaşında ve ebediyen yaşayacaktır.

OKULUMUZ ESAFETY LABEL BRONZ MADALYA KAZANDI